Alle Projekter

 

The bird experience

5 Sorgfugle sendes ud i Europa til NextDoor Project (København, Danmark), Northern Sustainable Futures (Moskosel, Sweden), The Symptoms (Budapest, Hungary), Iris Karayan (Athen, Greece) and Cia Vinculados (Granada, Spain). De 5 søskendefugle møder de lokale Sorgfortællinger og gennem simultane bevægelser forbindes borgere og fortællinger på tværs af de 5 lande.

 

Unfinished tales

Hvordan er det at være ung i kolonialismens kølvand? At skulle finde sin identitet mellem uskrevne sider i historiebøgerne og sorte huller i samvittigheden? Den nordiske kolonialisme er en uafsluttet fortælling. For fortidens smertefulde arvæv strækker sig langt ind i de unges hverdag og kolonialismens mindset synes foruroligende aktuelt. Det er en sammensat historie med mange stemmer. I installationsværket 'Unfinished Tales - a collective story' mødes de i et råt og poetisk stemningsarkiv over den nordiske kolonialismes emotionelle arv og kollektive erindringer.

 

Vi er norden

VI ER NORDEN er tilblivelsen af et dekoloniserende ritual med, af og for nordens befolkning.

 

Happy End

Vi bliver ældre end aldrig før her i Norden. Alderdommen er en af de størst voksende befolkningsgrupper på vores breddegrader, samtidig med at vi i stigende grad jagter og hylder den evige ungdom og med alle midler til rådighed prøver at skjule alderdommens spor på kroppen. Vores frygt for forfald, hjælpemidler, rynker og død marginaliserer de gamle og gør os fremmedgjorte overfor den aldrende krop.

 

SorgFugl

Det er svært at finde ord for sorgens intense fysikalitet. Når vi rammes af den, tager den bo i kroppen. Den flytter ind. Pludselig deler vi tilværelse med en stor utilregnelig fugl og ingenting er som før. "Sorgfugl (the bird experience) er et nomadisk værk der faciliterer sorg i lokale kontekster.

Tidligere Projekter