Alle Projekter

 

The bird experience

The Bird Experience er et tvær-europæisk community værk støttet af Creative Europe. Projektet er en videreudvikling af NextDoor Projects Sorgfugl fra 2020. SorgFuglen har fået fire søskende, der er fløjet ud i Europa. De fem fugle skaber forbindelser mellem folk og fortællinger på tværs af de fem lande, gennem gensidig streaming af fuglenes simultane interaktioner med de lokale borgere.

 

Unfinished tales

Hvordan er det at være ung i kolonialismens kølvand? At skulle finde sin identitet mellem uskrevne sider i historiebøgerne og sorte huller i samvittigheden? Den nordiske kolonialisme er en uafsluttet fortælling. For fortidens smertefulde arvæv strækker sig langt ind i de unges hverdag og kolonialismens mindset synes foruroligende aktuelt. Det er en sammensat historie med mange stemmer. I installationsværket 'Unfinished Tales - a collective story' mødes de i et råt og poetisk stemningsarkiv over den nordiske kolonialismes emotionelle arv og kollektive erindringer.

 

Vi er norden

VI ER NORDEN er tilblivelsen af et dekoloniserende ritual med, af og for nordens befolkning

 

Happy End

Vi bliver ældre end aldrig før her i Norden. Alderdommen er en af de størst voksende befolkningsgrupper på vores breddegrader, samtidig med at vi i stigende grad jagter og hylder den evige ungdom og med alle midler til rådighed prøver at skjule alderdommens spor på kroppen. Vores frygt for forfald, hjælpemidler, rynker og død marginaliserer de gamle og gør os fremmedgjorte overfor den aldrende krop.

 

SorgFugl

Det er svært at finde ord for sorgens intense fysikalitet. Når vi rammes af den, tager den bo i kroppen. Den flytter ind. Pludselig deler vi tilværelse med en stor utilregnelig fugl og ingenting er som før. "Sorgfugl (the bird experience) er et nomadisk værk der faciliterer sorg i lokale kontekster.

Tidligere Projekter