Mindre en støv

Upcoming: Spiller på Teater Zeppelin d.21-23.maj og 28-29.maj. Alle dage kl 21.

Upcoming: Spiller på Teater Zeppelin d.21-23.maj og 28-29.maj. Alle dage kl 21. Bestil billetter her

”Den er så lille, at man ikke kan se den. Mindre end støv. Men den er farlig. Især for bedsteforældre. Det er derfor. Det er dem vi passer på.”

”Vi skal holde os væk, holde afstand og tage mundbind på. Det er en smitte-én og den kommer fra en flagermus eller en mand. Hvis man har den indeni sig så skal man testes med en pind i munden. Hvis man er negativ er man ok. Hvis man er positiv så kan man dø. Jeg er bange for, at en fra min klasse får det og dør. Jeg glæder mig til vi kan lege med dem vi har lyst til.”

”Jeg tror den gør lige hvad den vil. Den tænker ikke så meget på andre. Den smitter bare når den har lyst. Eller gemmer sig. Også på dørhåndtag. Man skal ikke røre ved noget.”

”Det kan godt være den aldrig går væk. Det ved jeg ikke. Det er ikke så rart at tænke på.”

Mindre end støv er fortællingen om de yngste borgeres liv under coronakrisen, fortalt af børnenes selv i en koreograferet lydvandring gennem byrummet på Vesterbro og Frederiksberg.

Under coronakrisen har NextDoor Project inviteret børn og unge (6-15 år) til at indsende audiooptagelser, hvor de fortæller om livet under pandemien.
Nu samles fortællingerne i en koreograferet lydvandring for børn og deres voksne, som opføres i byrummet på Vesterbro/Frederiksberg.
Under vandringen gennem byen mødes publikum af oplyste vinduer, hvor børnenes fortællinger er iscenesat som bevægelige skulpturer og videoprojektioner mod nedrullede gardiner.
I samarbejde med Børns Vilkår udarbejdes et samtale-materiale til børn og deres voksne, hvor de med afsæt i oplevelsen kan tale om egne oplevelser af og tanker om coronatiden.

Mindre end støv skabes i samarbejde mellem billedkunstner & skulptør George Koutsouris, komponist og musiker Alexandra Hallén, koreograf og iscenesætter Ingrid Tranum Velásquez og børn mellem 6-15 år.

PRAKTISK INFO:

Mødested: Lydvandringen starter og slutter foran Teatret Zeppelin i Valdemarsgade 15, 1665 København V.
Husk: Hver publikum skal medbringe egen telefon samt egne høretelefoner.
Velkomst: På startstedet/mødestedet bliver du mødt af en guide, som hjælper jer med hvordan I afvikler lyden på telefonen og som sætter jer i gang på turen.
Varighed: Fra start til slut varer det 1 time. Der er ikke indlagt pauser.
Aldersgrænse: for alle fra minimum 6 år.
Medbring passende påklædning til vejret, da alt foregår udendørs. Regner det, så husk paraply eller hætte til at dække dine høretelefoner.

Forestillingen er støttet af:

Logo af Argustinus fonden